HIP-HOP DAME

Vadbeno plesni program pri katerem se boste počutile mladostne, energične, zabavne, privlačne, samozavestne, ... 

Read more...

DRUŽABNI PLESI, SALSA, ...

Družabni plesi že od nekdaj združujejo in zbližujejo dobre glasbe in zabave željne ljudi .  Sta tudi vidva med njimi? Prepustita se ritmu in osvojita korake najbolj priljubljenih družabnih plesov, kot so angleški in dunajski valček, disco fox, slow fox, quick step, cha-cha, rumba, samba, tango, salsa, … in postanita zvezdi družabnih dogodkov!

Read more...

ORIENTALSKI PLESI

Vstopi v svet skrivnostnega Orienta in odkrij svojo ženstvenost. Subtilni ritmi in graciozni gibi orientalskega plesa, znanega po bogati več tisočletni tradiciji, blagodejno in pomirjujoče delujejo na telo in dušo. Z njimi si boš okrepila samozavest in popestrila življenje.

Read more...

LATINO PLESI / LADIES SALSA

Se ne moreš upreti temperamentu Latinske Amerike? Se želiš v elegantnem, gibkem slogu zavrteti ob zvokih sambe, cha-cha-ja, rumbe, tanga, salse in podobnih divjih ritmov? Osvoji lahke, prožne in gibke korake in zapleši do zdravja in dobrega razpoloženja.

Read more...

LOVE TO DANCE

Si pripravljena na noro zabavo? Neverjetno učinkovita plesna ura te ob glasbi in ritmih najnovejših hitov ter Latinske Amerike popelje do lepo oblikovane postave in odlične telesne forme. Pridruži se nam in zajemi novo življenjsko energijo!

Read more...