kontaktiraj nas

pokliči

+386 41 602 316

Piši

info@plesnasolaspin.si

Obišči

Titov Trg 4, 3320 Velenje, SI

Hitri kontakt

Hvala za vaše sporočilo. Odgovorimo takoj, ko bo mogoče.
POJAVILA SE JE NAPAKA! PROSIM POIZKUSITE PONOVNO
mnjenja

”O super … danes so spet plesne vaje za valeto! Kako je plesna učiteljica sproščena in zabavna! Zato smo mi in naše plesne vaje tudi takšni! Zadnji mesec osnovne šole je in prav fino se je takole še zadnjič družiti na plesnih vajah polnih  smeha! Toliko plesov in tako dobro nam gre! Komaj čakamo, da to pokažemo na valeti, ko se bomo poslovili od osnovnošolskih klopi, ponosni, urejeni, veliki, …”

Devetošolci I. OŠ Žalec

Plesna šola SPIN je našim devetošolcem omogočila nepozabne plesne vaje, še posebej v tem posebnem času, v katerem živimo. Gospa Mojca Robič je izjemna plesna učiteljica, prilagodljiva, sproščena, profesionalna. Pri programu valete je s svojim vodenjem in plesnim programom učencev otvorila slavnostni dogodek, ki bo učiteljem, staršem in predvsem učencem ostal v nepozabnem spominu.

Razredničarke 9. razredov

ne le plesni

studio

Naš plesni studio ni namenjen samo plesu. V njem se že od začetka kreirajo ideje za muzikale, v katerih sodelujejo ne le plesalci naše plesne šole, temveč tudi zunanji talentirani igralci. Snemamo tudi spote za otroške pesmice in koreografije. Plesno glasbene gledališke predstave Mojčin Lepi Svet, na odrih po vsej Sloveniji, tudi tujini, pričajo o uspehih
plesnega studia SPIN z dolgoletno vodjo Mojco Robič.

Plesalka, plesna učiteljica, animatorka, igralka in TV voditeljica oddaje za otroke Mojca in Medvedek Jaka, tečajnikom pokaže tudi kreativno ustvarjalno plat plesa.
S ponosom že več kot 10 let omogočamo otrokom Poletno Šolo Plesa, na kateri poleg plesa dajemo poudarek tudi na ostalih športnih aktivnostih in družabnosti.

VEČ O NAS