LATINO PLESI / LADIES SALSA

posted in: ZA ODRASLE | 0

Se ne moreš upreti temperamentu Latinske Amerike? Se želiš v elegantnem, gibkem slogu zavrteti ob zvokih sambe, cha-cha-ja, rumbe, tanga, salse in podobnih divjih ritmov? Osvoji lahke, prožne in gibke korake in zapleši do zdravja in dobrega razpoloženja.

Latinski plesi se med številnimi plesnimi vadbami uvrščajo med najbolj priljubljene športno-družabne aktivnosti. Če iščeš zabaven način rekreativne vadbe in druženja, je čas, da se nam pridružiš!

Skladno gibanje pripelje do prave plesne ekstaze, zmanjšuje občutek stresa, zvišuje raven energije, povečuje in usklajuje mišični tonus, izboljša telesno koordinacijo in pomaga pri zmanjševanju telesne teže. Pripomore tudi k ohranjanju kostne gostote in posledično preprečuje pojav osteroporoze.

Učenje in pomnjenje plesnih korakov in njihovih kombinacij sta odličen način za povečanje zmogljivosti možganov in izboljšanje spomina. Zadovoljna s svojim telesom in njegovo gibčnostjo ne boš imela težav s samozavestjo in samopodobo. Samozaupanje te bo spremljalo tudi izven plesnega studija. Le ura vadbe tedensko bo iz tebe naredila dobrovoljno in družabno osebo.

Posnetek LATINO DANCE
 

IMG 6044

IMG 6462