CICI SPIN

posted in: ZA OTROKE | 0

S plesnim programom Cici Spin malčkom odpiramo vrata v svet neskončnih možnosti za izražanje ustvarjalnosti in domišljije. Ob igri in učenju prvih plesnih korakov se jim oblikuje tudi sposobnost osredotočenosti, potrpežljivosti in vztrajnosti.

Ples
je naravna metoda spoznavanja osnovnih oblik umetniškega izražanja in otroci se prvih plesnih gibov naučijo z neverjetno lahkoto. Čeprav izdatno pripomore k skladnosti fizičnega, čustvenega in socialnega razvoja otroka, je ta oblika umetnosti v rednem šolanju pogosto zapostavljena. V Plesni šoli Spin to vrzel uspešno zapolnjujemo.

V Cici Spin plesnih uricah otroci skozi razigrane plesno-gibalne didaktične igre pridobivajo občutek za ritem in spoznajo prve plesne korake, ki jim nudijo dodatne možnosti razvoja gibalnih spretnosti. Poleg večje gibljivosti, usklajenosti gibov, vzdržljivosti in občutka ravnotežja, jim plesna aktivnost ustvarja prostor in pogoje za izražanje čustev in domišljije. S plesom otroci pridobivajo odnos do dela v skupini ter gradijo občutek samozavedanja, samozavesti in samospoštovanja. Vse to so pomembni dejavniki, ki vplivajo na njihov razvoj in doseganje uspehov na vseh področjih.

37-spin-show-178

37-spin-show-073