POP

  • od

V programu SHOW DANCE se prepletajo klasične tehnike plesa, pa tudi najmodernejše izpeljanke. Za otroke in mladostnike, ki se zgledujejo po plesnih zvezdah televizijskih ekranov. Jazz, lyrical dance, musical theatre, latino, show dance… Spin dance!

POP ali Show dance je ustvarjalna plesna zvrst, ki predstavlja zabavno in sproščeno pot do dobre samopodobe in večje samozavesti otrok in mladostnikov.

Osnove mešanice plesnih zvrsti izhajajo iz klasične jazz tehnike in nudijo neomejene možnosti svobodnega plesnega izražanja. Z neskončnimi izpeljankami so že pred desetletji navduševale zvezde Broadwaya in filmske klasike, ki še danes navdihujejo ustvarjalce oddaj, kot so na primer So You Think You Can Dance, ABDC – American Best Dance Club, So random! in druge.

Pop mlade plesalke in plesalce popelje v osrčje najbolj intenzivnih plesnih doživetij. Ob zadnjih glasbenih hitih bodo zablesteli z norimi koreografijami najnovejših plesnih trendov, ki jih občudujejo v videospotih in popularnih televizijskih glasbenih oddajah.